Presentasjon av trenerteamet til G2008

2008-årgangen er godt i gang med oppstarten og har allerede trent sammen en stund. Det er spillere fra forskjellige skoler og noen har byttet klubb fra Koll til Lyn. Det er en spennende prosess å gå fra barnefotballen til ungdomsfotballen og blant annet skal spillerne overlates fra foreldretrenere til profesjonelle trenere i klubben. Foreldretrenerne gjør en fantastisk innsats for at disse spillerne skal kunne bli så gode som de vil og det frivillige arbeidet som legges ned i barnefotballen er helt fantastisk. Når de nå skal få trenere som er ansatt i klubben er det på sin plass å presentere de på en skikkelig måte.

De fire trenerne som skal jobbe med G08 er Eirik Eskedal, Stein Robin Syse Waldenstrøm, Joseph Nnachi og ikke minst Lyn-legenden Mads Dahm.

DSC_9234.jpg

Eirik Eskedal (26) fra Kristiansand

Eirik er student ved Norges Idrettshøgskole der han studerer trenerrollen, coaching og idrettspsykologi. I dag jobber han som analyseansvarlig for damelaget i Toppserien, hovedtrener J07 og trener på akademiet. Han skal være koordinator og assistent på G08 i 2021. Eirik gleder seg til å jobbe med å utvikle gutta til å ta det neste steget i karrieren.

Bilde1.jpg

Stein Robin Syse Waldenstrøm (23) fra Svelvik

Stein Robin studerer også ved Norges Idrettshøgskole, der han går siste året på master i idrettsvitenskap, innen coaching og psykologi. Han har utviklet en interesse for det psykologiske aspektet ved idretten. Drømmen er å jobbe som mentaltrener ulike lag og utøvere. Som fotballtrener i Lyn ønsker han å utvikle hele mennesket, ikke bare fotballspilleren og ønsker å være en støttespiller og lagkamerat for spillerne i utvikling. Stein Robin skal være hovedtrener og koordinator på G08.

Sesongen 1999 (002).jpg

Mads Dahm (32) fra Oslo

Mads er utdannet jurist og har før 2021-sesongen bestemt seg for å komme tilbake til Lyn for å jobbe som trener i forskjellige roller. Fra han var liten gutt drømte han om å bli proff, noe han klarte både i Lyn og LSK. I de senere årene er det hele det taktiske og psykologiske i fotballen som opptar han mest. Ambisjonene for gruppen er at det skal være et godt sted for utvikling, hvor spillerne skal følge trygghet, mestring og glede. Mads skal være assistenttrener på G08.

joseph.jpg

Joseph Nnachi (38) fra Bedfordshire

Joseph vokste opp i Bedfordshire i England og har jobbet i Lyn på både G16 og G19. Som ung spiller brukte Joseph fotballen som et verktøy for å forbedre sine sosiale og akademiske ferdigheter. Han har tatt sin trenerutdanning i England og jobbet i over 10 år med unge spillere. Joseph brenner for å utvikle spillere gjennom å skape et godt læringsmiljø, der man kan jobbe med det tekniske, taktiske, sosiale og mentale.

Vi er veldig stolte av disse trenerne og håper at spillere, foreldre og trenere får en fantastisk sesong i 2021!