Suksess for barnefotballdagene

Alle barna fulgte spente med da a-lagsspillerne fra damelaget kom for å trene de. Foto: Lyn Fotball

Fordelt på to mandager i februar arrangerte vi barnefotballdager på Kringsjå. Totalt var det over 200 spillere som møtte opp for en morsom ettermiddag med spillere fra herre- og damelaget.

Parallelt med treningene var det informasjonsmøte for foreldrene på klubbhuset hvor styreleder Line Blekeli Fiskerstrand og sportssjef for barnefotballen Kim Lönn pratet om hvordan barnefotballen vil være fremover. Under barnefotballdagen for de eldre trinnene i barnefotballen var også sportslig leder for Lyn 1896 FK, Glenn Hartmann, og sportslig leder for Lyn Fotball, Fredrik Bjørnskau, med for å prate om overgangen mellom barnefotball og ungdomsfotball.

Barna fikk totalt fire og en halv time med trening og begge dagene ble rundet av med cupspill hvor noen av seniorspillerne var med og viste noen triks.

Dette var første gangen vi arrangerte dette – men absolutt ikke siste! Det er allerede planlagt å ha en ny barnefotballsamling etter sommeren, og da håper vi på enda flere spillere.

Barnefotballdagene arrangerer vi for å styrke relasjonen mellom våre seniorlag og våre barnelag. Vi skaper en familiær stemning i klubben og skaper idoler som de yngste ser opp til.

Dette var en fin start på året! Heia Lyn!