Vi satser på bærekraft - ønsker du å bidra?

Lyn Fotball ønsker å virkelig sette bærekraft på agendaen, og søker innspill fra alle deler av klubben. Klubben har som mål å systematisere og styrke de positive tingene vi allerede gjør, samt heve oss på de områdene vi har rom for forbedring. Klubbens styre og administrasjon har satt i gang prosessen, men ønsker involvering fra flere i arbeidet med å utarbeide en plan for bærekraftsarbeidet i klubben. 

Hva kan du forvente?
Klubben ønsker å sette fokus på temaene 1) Like muligheter og 2) Klima og miljø. I arbeidsprosessen vil vi sette oss mål som vil legge føringer for hvordan vi jobbe som klubb. Vi er kommet dit at vi skal definere hva like muligheter og klima og miljø betyr for oss, og sette oss målsetninger for hvordan klubben skal jobbe og utvikles i årene fremover. Videre vil vi legge konkrete planer for hvordan vi skal oppnå disse målene, og jobbe beinhardt for å nå de. 

Vi er i første omgang ute etter personer som kan ta del i planleggingsfasen, men som også gjerne kan tenke seg å bidra inn i en ressursgruppe som aktivt jobber for å realisere målene våre. Vi hører gjerne fra deg som kan sette oss i kontakt med potensielle samarbeidspartnere for prosjektet også. Ingen av delene innebærer store mengder arbeid, men kreative tanker, erfaringer, kompetanse og nettverk er ressurser som virkelig kan utgjøre en forskjell. 

Hvem ser vi etter?
Vi ønsker å komme i kontakt med personer som bryr seg om klubben, og kan tenke seg å bidra til å styrke satsningen på bærekraft i Lyn Fotball. Du trenger på ingen måte ha noen kompetanse hva gjelder fotball - du trenger ikke en gang vite hva offside er! Engasjerer du deg i de to temaene klubben ønsker å ta tak i, eller kjenner noen som gjør det, hører vi gjerne fra deg. Vi ønsker å bruke vår posisjon til noe mer, og håper du vil bidra!

Høres dette interessant ut, eller har du spørsmål- ta kontakt med markedssjef Magnus Forseth;
+47 915 23 145 eller magnus@lynfotball.no.