Lyn og FC Barcelona gjenopptar samarbeidet

I 2019 startet vi opprinnelig et samarbeid med FC Barcelona Training, men på grunn av pandemien fikk vi ikke gjennomført noen av tiltakene våre. Vi er dermed stolt av å kunngjøre at vi gjenopptar samarbeidet, og er som eneste klubb i Norge samarbeidsklubb med FC Barcelona.

Samarbeidet omfatter flere områder som Lyn Fotball mener vil styrke klubbens totale tilbud. Lyn Fotball har over lengre tid produsert flere toppspillere og har ambisjoner om å være en fantastisk klubb å utvikle seg i, og å ha toppnivå på dame- og herresiden.

Allerede nå er det mulig å melde seg på til Barcelona Academy Camp på Kringsjå sommeren 2023. Her kommer trenere fra det berømte La Masia, akademiet til Barcelona, og har økter. Dette er et åpent tilbud både for spillere fra Lyn, samt andre klubber. Et slikt tilbud vil være noe litt «annet» enn det man vanligvis får på en fotballskole, og vi tror at det kan skape livsvarige minner for unge gutter og jenter, samt inspirasjon og referanser til å videreutvikle seg.

Hold av 26. juni - 30. juni.

Man kan melde seg på campen via følgende link: 

Gutter/Jenter 2012-2016:
https://www.ticketmaster.no/event/707649?CL_ORIGIN=ORIGIN3

Gutter/Jenter 2007-2011:
https://www.ticketmaster.no/event/707649?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Lyn Fotball er opptatt av å kunne få enda mer kompetanse og referanser til Kringsjå, og å bedre kvaliteten på aktiviteten i egen klubb.

Gjennom samarbeidet vil trenere, ledere og spillere i Lyn Fotball kunne få ny inspirasjon, nye referanser og gode faglige diskusjoner med en av verdens beste klubber. Dette får klubben gjennom klubbesøk til Barcelona, men også gjennom å hente inn kompetanse til Kringsjå.

I avtalen ligger det også litt ekstra i potten for de spillerne i Lyn som har ambisjoner og kvaliteter som er av interesse for storklubben. Caroline Graham Hansen er tidligere Lyn-spiller som nå spiller i den katalanske klubben, og Lyn Fotball har stor tro på at også flere følge etter.