Ny høst med LynAK og FFO

Lyn-Akademiet 21/22 - 5 - 7 klasse
I høst vil LynAk fortsette å ta skritt mot visjonen om å bli Norges beste fotballakademi. Fagplanen er revidert og oppgradert. Trenerne har fått enda mer kursing og er klare for å utdanne spillere. På Lyn-Akademiet jobbes det systematisert med ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi søker å skape trygghet for spillerne gjennom gode gruppesammensettinger, pedagogisk tilnærming og differensiering ut i fra spillernes modning, innsats og ferdigheter.

Istedenfor å dele inn LynAk i kvartal og kortere perioder melder man seg nå på helt frem til neste sommer men med mulighet for å si opp når man ønsker. Trekket skjer den 17. hver måned og fryses over juleferien. Se det som et abonnement. Noe som hjelper oss mye med forberedelser og forutsigbarhet - og som sparer dere som melder på for stress og måtte melde på spilleren 4 ganger i året. Nå gjør du det 1 gang i året bare.

Keepertrening vil også bli tilbudt, både for de som kanskje ønsker å prøve seg i keeperrollen for første gang, og for de som har erfaring som målvakt og ønsker å utvikle seg videre. Keepertreningene vil bli holdt av våre trenere med spesialkompetanse på keeper-rollen, som i tillegg til fast engasjement på akademiet er faste keepertrenere på våre to A-lag.

Fotballfritidsordning 21/22 - 1 - 4 klasse
Lyn fotball tilbyr fra og med 16. august tilbud om fotballfritidsordning på Kringsjå for gutter og jenter i alderen 1-4. klasse. Tilbudet innebærer at barna kan komme til Kringsjå rett etter skolen og få både mat og leksehjelp på klubbhuset før vi har fotballtrening fra 14.45-16.00.

Barna kan være på Kringsjå til kl. 17.00 med voksne trenere som passer på, før de blir hentet. Vi fortsetter å ha fokus på å stille med gode trenere og legger til rette for både fotballutvikling, næringsrike og enkle måltider, samt kyndig leksehjelp.