Lyn Sports Camp

sak.jfif

I tillegg til våre fantastiske fotballskoler, tilbyr Lyn Fotball i år også idrettsskoler i hele juli. Klubben har fått bevilget støtte fra Norges Idrettsforbund for å kunne arrangere en idrettsskole i sommer som koster så lite som 365 kroner per uke!

 

Lyn Sports Camp er ingen fotballskole – det er en idrettsskole. Igjennom hver uke så vil deltakerne få testet ut masse forskjellige idretter. Kanskje finner vi den neste Karsten Warholm eller Jakob Ingebrigtsen på friidrettsbanen? Kan det være at vi finner arvtakerne til Mol og Sørum når vi tester volleyball? Hvordan er det å trene barmark som Johaug og Klæbo? Og kanskje forelsker noen seg i en amerikansk fotball når instruktører fra Oslo Vikings skal gi oss en innføring i sporten med oval ball. Dette, samt mye mer, gjør Lyn Sports Camp til en innholdsrik og spennende aktivitetsuke for alle barn født mellom 2008 og 2014.

 

I tillegg til idrett og aktivitet så vil det bli servert lunsj hver dag. Sports Campen varer fra 09.00-15.00 mandag til fredag, og det er åpent for påmelding i uke 27, 28, 29 og 30.

 

Uavhengig av hvilke idretter du driver med eller om du aldri har drevet med idrett tidligere, så er du velkommen her. Dette er en lavterskel idrettsskole, hvem vet? Kanskje er det på Lyn Sports Camp man oppdager lidenskapen til en idrett man ikke trodde at man hadde?

 

 

Link til påmelding finner du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/3613ef1ee5b75945c042bfb124275a0b