Ny daglig leder i Lyn Fotball

Carl Gustav Borander er ny daglig leder i Lyn Fotball. Foto: Lyn Fotball

Carl Gustav Borander, som var markeds- og sponsorsjef i Lyn Fotball, har siden den forrige daglige leder André Melbye-Nørbech sluttet i stillingen i juni 2021, fungert som daglig leder.

Etter en lengre prosess har styret i Lyn Fotball valgt å tilby Borander stillingen som daglig leder permanent. Styret kan i dag meddele at Borander har takket ja til tilbudet, og vi er glade for at han nå har tiltrådt som ny daglig leder i Lyn Fotball.

Lyn Fotball får med dette en daglig leder som kjenner klubben godt og som vi er trygg på vil gjøre Lyn Fotball til en bedre klubb for både medlemmer, spillere og samarbeidspartnere.

Borander er klar til å ta klubben til det neste nivået og sier dette til lynfotball.no;

“Jeg er veldig takknemlig for å ha blitt gitt muligheten av styret og skal vise meg tilliten verdig. Gjennom mine 5 år i klubben har jeg opparbeidet meg en viss erfaring på hvordan klubbdriften er og hvor stort potensiale i klubben er. Jeg skal sammen med de andre på kontoret gjøre alt for at Lyn er et godt sted å være for spillere, ansatte og foreldre! Nå starter det harde arbeidet, og jeg gleder meg til å ta fatt på dette fremover.”

Fokuset vil nå fremover være å sluttføre fotballsesongen for samtlige lag, gjennomføre NM J19-finale og sikre fortsatt Toppseriespill for Lyn damer i 2022. I tillegg skal Lyn Fotball og Lyn 1896 jobbe frem en ny samarbeidsavtale som skal sikre en god fotballfremtid for gutter- og jenter i klubben.

Vi ønsker Carl Gustav lykke til i stillingen!

Henvendelser kan rettes til styreleder Line Fiskerstrand Blekeli på tlf. 413 12 562 eller daglig leder Carl Gustav Borander på tlf. 938 83 643