Viktig informasjon om Kringsjå kg

Idrettskretsen har nå oppdatert sine retningslinjer, som medfører at  egentrening på Kringsjå kan gjennomføres. Det er Oslo kommune som eier våre anlegg, og dermed bestemmer hva som er lov og ikke.

 Vi anbefaler spillere til og ikke oppsøke fotballbanen frem til og med 31. januar. Dersom egentrening skal gjennomføres må det gjøres med god avstand til andre personer. Skal man benytte anlegget på Kringsjå til egentrening, så er det et absolutt krav at man registrerer seg på anlegget med QR-kodene som henger rundt banen. Det er den enkelte spiller som bruker banen som er ansvarlig for at retningslinjer og regler for smittevern blir fulgt, og vi oppfordrer alle til å ta dette ansvaret. Dersom ikke reglene blir fulgt vil banen stenges igjen og ingen vil kunne benytte banen til aktivitet.

Regler som er absolutte:

  • Du kan bruke utendørs anlegg på egenhånd sammen med din husstand/kohort eller nærkontakt (dette betyr IKKE kompiser/venninner fra laget)

  • Unngå å være mer enn 5 personer i en gruppe (fra samme husstand) og ha minst to meter avstand til andre kohorter/grupper.

 Vi forsøker å tilpasse oss de regler og retningslinjer som til enhver tid er gjeldende og kommer fortløpende med ny informasjon.

https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/trening-idrettsanlegg-og-svommehaller/