Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Lyn Fotball 24. september kl 18:30.

Med bakgrunn i smittevern er ekstraordinært årsmøte flyttet til NIH – auditorium innsikt. Møt opp utenfor hovedinngangen til NIH, og dere slippes inn i puljer. Det vil være antibac tilgjengelig. Dere vil få tildelt en plass i auditoriet med 1 m avstand til andre, og her må dere sitte gjennom hele møtet. Dere må også forlate auditoriet i puljer. Alle møtedeltakere må skrive seg opp på en liste med navn og mobilnummer, dette for å sikre eventuell smittesporing.

For å kunne stemme må du være medlem av Lyn Fotball (minimum 4 uker) og være fylte 15 år. Alle som kan stemme vil få utdelt en lapp som benyttes til avstemming (ved håndsopprekking).

Saker til behandling:

I etterkant av Årsmøtet i mars 2020 ble det nedsatt en arbeidsgruppe (bestående av SFK, Lyn Fotball og Lyn 1896) som skulle se på alternative organiseringer/samarbeidsformer av ungdomsfotballen på guttesiden i Lyn Fotball. Styret i Lyn Fotball ble forelagt et utkast til rapport fra arbeidsgruppen hvor styret hadde en rekke kommentarer og spørsmål. Det var dissens i arbeidsgruppen om de forslag til konklusjoner som det fremlagte utkastet inneholdt. Endelig rapport fra arbeidsgruppen foreligger ikke. 

Styret i Lyn Fotball har sammen med styret i Lyn 1896 gjennomført flere møter hvor de aktuelle problemstillinger har vært et tema med formål om å få til et samarbeid rundt G15 og G16. Innenfor de gitte tidsrammer har det ikke vært mulig å komme til enighet om et omforent samarbeidsprosjekt på nåværende tidspunkt.

På denne bakgrunn anbefaler styret i Lyn Fotball at spørsmålet om alternativ organisering/samarbeidsformer utredes ytterligere før eventuelle forslag legges frem for et eventuelt årsmøte.

Styret til Lyn fotball ønsker ikke å overføre G15.1 og G16.1 til Lyn 1896.

Når det gjelder Junior 2 (G19.2) foreslås det at laget overføres til Lyn 1896 for å se en helhet på juniorkullet. Dette skal også sikre et godt treningstilbud til hele juniorgruppen

 

Styret foreslår følgende vedtak for årsmøtet:

  1. «Styret i Lyn  Fotball vil etablere en prosjektgruppe som skal jobbe videre med å utrede en samarbeidsform rundt ungdomsfotballen på guttesiden i Lyn Fotball. Arbeidet vil gå parallelt med – og gripe inn i – oppdatering av strategi- og sportsplan som LF uansett skal gjøre i høst. Prosjektgruppen skal presentere sitt arbeid til styret i Lyn Fotball innen 1. desember 2020. Det er ønskelig at administrasjonen og styret i Lyn 1896 har representanter i prosjektgruppen. I etterkant av prosjektgruppens fremlegg vil styret i Lyn Fotball ta stilling til ulike grader av samarbeidsformer av ungdomsfotballen på guttesiden, og eventuelt fremme forslag til årsmøtet i den grad det er nødvendig.

  2. Junior 2 (G 19.2) overføres fra Lyn Fotball til Lyn 1896. Søknad om dette sendes NFF innen 1.oktober 2020.

Saksdokumenter finner du her:
Innkalling
Forslag til punkt 2 og 3
Orientering om saken
Foreløpig innstill fra arbeidsgruppen per 24. august 2020

 

Styret Lyn Fotball