Utviklingsansvarlig på guttesiden på plass

Geir Runar Omli starter 1. januar i stillingen som utviklingsansvarlig på guttesiden i Lyn Fotball.

Geir Runar Omli starter 1. januar i stillingen som utviklingsansvarlig på guttesiden i Lyn Fotball.

Det er fortsatt to dager til juleaften, men allerede i dag kan vi presentere en av julens mest gledelige overraskelser: Geir Runar Omli er ansatt som utviklingsansvarlig på guttesiden i Lyn Fotball. Dette er en stilling man har ønsket å fylle i lang tid, og 01.01.2021 tiltrer Geir Runar i stillingen. I tillegg skal han jobbe som trener på klubbens G15-lag, samt inn i en rolle på Wang Ung.

Geir Runar er 25 år, og kommer opprinnelig fra Snåsa i Trøndelag. Han har en bachelor i trenerrollen fra Høgskolen i Innlandet, og et årsstudium i Praktisk Pedagogisk-utdanning. Trenerkarrieren begynte på akademiet og på aldersbestemte lag i Elverum fotball, før turen gikk videre til Hamar i 2019. Der var han hovedtrener for HamKam sitt G16-lag, og jobbet på Wang ung og Toppidrett de siste årene. Geir Runar jobbet også med motstanderanalyse for A-laget til HamKam i Obosligaen i 2020.

Omli gleder seg til å ta del i klubbens prosjekt:

- I 2018 spilte vi mot Lyn i Adidas Cup på Kringsjå, og etter den kampen tenkte jeg for meg selv, «i det utviklingsmiljøet her har jeg lyst å være en del av i framtiden». Nå er vi her. Lyn er en klubb med ett enormt potensial når det kommer til spillerutvikling, og jeg gleder meg veldig til å få ta del i klubbens prosjekt. Jeg ser fram til en spennende og morsom tid i Lyn Fotball.

Velkommen til Lyn!