Presentasjon trenerteam: J08

Trenerteamet på J08: Fra venstre: Maren Kristine Andresen, Malin Jensvold Knai og Maria Kiperberg Mehl. Ikke tilstede: Marcelo Ribeiro. Foto: Lyn Fotball

Trenerteamet på J08: Fra venstre: Maren Kristine Andresen, Malin Jensvold Knai og Maria Kiperberg Mehl. Ikke tilstede: Marcelo Ribeiro. Foto: Lyn Fotball

2008-årgangen er godt i gang med oppstarten og har allerede trent sammen en stund. Det er alltid en spennende prosess å gå fra barnefotballen til ungdomsfotballen, og blant annet skal spillerne overlates fra foreldretrenere til profesjonelle trenere i klubben. Foreldretrenerne gjør en fantastisk innsats for at disse spillerne skal kunne bli så gode som de vil og det frivillige arbeidet som legges ned i barnefotballen er helt fantastisk. Når de nå skal få trenere som er ansatt i klubben er det på sin plass å presentere de på en skikkelig måte.



Malin Jensvold Knai (22) fra Oslo

Kom til klubben fra Skeid 1. desember i år, der hun i år tok «the double» (1.div og OBOS-cup) med J06. Malin går nå inn som hovedtrener på J08, samt at hun skal inn i trenerteamet på Rekrutt damer og jobbe på akademiet. Hun spiller fortsatt fotball aktivt for Skeid, og går master i coaching og psykologi ved Norges Idrettshøgskole. Fra før har hun allerede UEFA-B lisens og en bachelor i trenerrollen, coaching og idrettspsykologi.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer med J08, og få muligheten til å utvikle og sette preg på laget. Det er en fin gjeng der alle synes fotball er gøy, og noen har veldig lyst til å utvikle seg og bli bedre».

Maria Kiperberg Mehl.jpg

Maria Kiperberg Mehl (19) fra Oslo

Maria har i høst vært assistenttrener på J17, og hatt en trenerrolle på Rekrutt damer. Etter å ha spilt barnefotball i Koll, så gikk Maria til Lyn da hun var 12 år og spilte aktivt fram til en korsbåndsskade gjorde at hun måtte legge opp sommeren 2019. Maria ble ferdig på toppidrettslinjen til Nydalen VGS våren 2020, og studerer ved siden av trenerjobben.

«Gleder meg til å komme ordentlig i gang med gruppa, og synes oppstarten har vært veldig fin. Vi har blitt godt kjent med jentene, både hvem de er individuelt og som gruppe. Er en veldig fin gjeng med mye potensiale, fotballglede og ambisjoner. Jeg ser virkelig frem til å bygge videre på det vi allerede har startet opp med».

Maren Kristine Andresen.jpg

Maren Kristine Andresen (19) fra Oslo

Maren begynte sin fotballkarriere i Koll, og gikk videre til Lyn når hun gikk inn i ungdomsfotballen. Hun har gått toppidrett på Nydalen VGS, og jobbet flere år på klubbens sommerfotballskole. I tillegg til trenergjerningen, så jobber Maren på Nordberg skole. Maren er opptatt av å skape et godt miljø i gruppen preget av trivsel, trygghet og involvering, noe som skaper en god arena for utvikling.

«Jeg gleder meg til å følge utviklingen til jentene, og bli bedre kjent med hver enkelt. Inntrykket mitt er at det er en super gjeng med mye energi og spilleglede, som er motiverte for å ta nye steg».

Marcelo.jpg

Marcelo Ribeiro (30) fra Abrantes

Marcelo er fra Portugal og har en master i sport science. Han kom til Norge for 9 år siden som spiller og trener for Øystese like ved Bergen, før turen gikk videre til Oslo. Marcelo har siden januar vært fagsjef for Lyn Akademiet og hovedtrener for Rekrutt damer, og har siden dag én i klubben vist at han er en dyktig trener med massevis av kompetanse. Han skal være koordinator på J08.

«Jeg ser frem til å utvikle spillere i en lagkontekst, og hjelpe jentene med å omfavne Lyn-kulturen i enda større grad».

Vi er veldig stolte av disse trenerne og håper at spillere, foreldre og trenere får en fantastisk sesong i 2021!