Lyn-genseren 2024

A-lagsprofilene viser stolte frem den nye genseren til hele klubben. Foto: Thomas Nordeng / Lyn

Vi har gleden av å presentere vår helt egen klubbgenser som gjør det lett å representere Lyn for både spillere og supportere. De siste månedene har vi jobbet tett med Profildesign for å designe vår helt unike klubbgenser som både spillere og supportere stolt kan gå rundt i. Nå har vi har endelig gleden av å kunne vise den frem.

Hettejakken har et stilig Lyn-merke på brystet og vår egen spesialproduserte «hangtag» og «necklabel». Glidelåsen er av metall i høy kvalitet og er designet for å vare lenge. Den er laget i 80% bomull og 20% polyester.

Vi er sikre på at dette også blir en kul teamgenser for våre ungdomslag, og har bevisst holdt ryggen åpen for at spillere kan få trykket på eget etternavn og eventuelt en logo til ekstern sponsor (etter avtale med klubb).

I første omgang er det bestilt opp et “prøveopplag” på 500 gensere, men vi tror og håper denne slår an og er klare til å bestille opp flere.

Genseren koster 599,- og et begrenset antall vil være til salgs i Brustad Bua, mens lag kan bestille via skjemaet som du finner i lenken under. På grunn av det begrensede prøveopplaget, så gjelder første-mann-til-mølla.

Har du spørsmål, så kan du kontakte Eivind Grodås på mail, eivind.grodaas@lyn.no.