Lyn Fotball

View Original

Lyn Fotball søker assistent til J15/17 Regional

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Lyn fortsetter å vokse og med et damelag på øverste nivå i Toppserien og et herrelag som nylig rykket opp til OBOS-ligaen, er det svært spennende tider på beste Oslo vest.

Lyn er en av Norges aller største og beste utviklingsklubber og kan vise til både god spiller- og trenerrekruttering ut til resten av fotball Norge. Majoriteten av dagens trenerstab består av unge, velutdannede og ambisiøse trenere som danner et sterkt faglig miljø både på jente- og guttesiden av klubben.

Nå ser vi etter ny trener til J15/17 Regional som er en del av satsningsløpet på jentesiden i Lyn Fotball.

Det som kjennetegner Lyn-treneren er stor arbeidskapasitet, god til å jobbe i team og at treneren er utviklingsorientert om seg selv og sine spillere. Vi kan tilby flere spennende arbeidsoppgaver som kan knyttes opp til hverandre for å få en større rolle i klubben, i tillegg til muligheter for faglig påfyll gjennom kurs og trenerforum.

Er du en trener som passer nevnte kjennetegn eller er du en trener som ønsker å bruke fritiden din på å hjelpe barn og unge?

CV med søknad og eventuelle spørsmål sendes til Trenerutvikler Eivind Grodås - eivind.grodaas@lyn.no eller telefon: 916 08 558.

Det er mindre engasjement, men mulig å kombinere roller i klubben.

Vi oppfordrer særlig kvinner til å søke.