Lyn Fotball

View Original

Barca Academy World Cup

Gjør deg klar for den ultimate sommeropplevelsen ved #barcaacademynorway. Bli med på leiren for en uke med profesjonell trening og mulighet til å representere ditt land i Barça Academy World Cup turneringen i Barcelona.

Som tidligere annonsert så kommer Barca Academy til Oslo og Lyn til sommeren for å ha sin egen camp på Kringsjå. FC Barcelona Camps er en eksklusiv mulighet til å lære metodene til den unike Barça-stilen innen fotball fra trenere fra Barça Academy.

Ikke nok med, men det arrangeres også Barca Academy World Cup, der DU kan bli utvalgt til å representere det norske laget i Barcelona. FC Barcelona-trenerne kommer til å velge ut de beste spillerne i de ulike alderskategoriene som er planlagt for turneringen, og vurderer ikke bare de tekniske ferdighetene, men også oppførselen og holdningen på og utenfor banen i løpet av sommerens camp.

I Barca Academy World Cup vil man møte spillere fra hele verden og få en opplevelse for livet og få en ordentlig FC Barcelona-opplevelse

Barça Academy World Cup 2024 vil finne sted i Barcelona i påskeferien 2024. Kampene spilles i La Masia og på banene til Barça Academy Barcelona. Åpningsseremonien er planlagt på Spotify Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona.

Les mer her.