Lyn Fotball

View Original

Ny utstyrsansvarlig i Lyn Fotball

I høst har Eivind Grodås tatt over utstyrsansvaret i barne- og ungdomsfotballen i Lyn Fotball. Han er allerede godt i gang med å få oversikt over ustyrssituasjonen i ungdomsfotballen og byttet ut drakter i barnefotballen.

«Etter å ha vært i klubben siden 2020 har jeg erfart at større og mindre utfordringer knyttet til lagenes trenings- og kamputstyr skaper mye unødvendig slitasje for trenere og foreldre i klubben. Min største og viktigste målsetning i rollen som utstyrsansvarlig er av den grunn å skape bedre forutsigbarhet i hverdagen for trenere og lagledere i barne- og ungdomsfotballen i Lyn Fotball. For alle lag i Lyn Fotball er det min oppgave å sørge for at trenere og lagledere har nødvendig utstyr til å spille kamper og drive aktivitet, som drakter, baller, kjegler og vester.” sier Grodås.

Nå fortsetter arbeidet med å få oversikt over behovet inn mot neste sesong.

“I tiden fremover vil jeg bruke tiden på å få oversikt over utstyrsbehovet til alle lagene i klubben inn mot neste sesong. Etter planen kommer alle lagledere til å høre fra meg i løpet av høsten. Håper derfor dere kan hjelpe meg med å melde inn hva dere trenger, slik at jeg på best mulig måte kan legge til rette for at dere får utstyr dere har krav på til neste år.” fortsetter han.

Alle henvendelser rundt utstyr som omhandler lagene i barne- og ungdomsfotballen i Lyn Fotball kan sendes til Eivind Grodås på mail: utstyr@lynfotball.no, eller på telefon: 916 08 558.

Alt annet utstyr kjøpes på Torshov Sport. Lyn-medlemmer får 20% på alt fra Hummel og 15% på resten av butikken. Gjelder både på nett og i butikk.