Lyn Fotball

View Original

Lyn koser seg på Norway Cup

Lyn gutter 2010 vant 14-0 i sin første kamp. Da er det lov å være glad. Foto: Privat

Norway Cup er godt i gang og vi er allerede snart ferdig med dag to. Det hele ble sparket i gang i går der 15 av lagene våre var i aksjon. I dag, mandag, var det 18 Lyn-kamper på diverse Norway Cup-baner. Det har blitt mange seire, noen store, noen tette og noen jevne. Det har også blitt noen tøffe nederlag. Sånt skjer. Alle tape, selv de beste. Det er det som er så fint med Norway Cup. Skuffelsen kan man legge raskt bak seg, da kampene kommer tett.

Vi gleder oss over å se så mange Lyn-spillere på Ekeberg og på de andre Norway Cup-banene. Å se Lyn-lag heie på hverandre gleder ekstra mye. Sammen er vi Lyn!

Her kan dere se alle resultatene til Lyn-lagene

I dag var også tre spillere fra Lyn Fotball Damer på Ekeberg og så på J13. Dessverre ble det 4-0 tap for Nøtterøy. Men a-lagsspillerne var imponert over mye av det de så.

Vi gleder oss veldig til fortsettelsen. Fortsett å del bilder og videoer med oss, så deler vi videre på Instagram. Tagg oss med @Lyn_fotball eller send filen til nordeng@lyn.no.

Vi ønsker alle lag lykke til i morgendagens kamper.

Tross tap var det god stemning etter kamp. Her med Miriam Vilnes Mjåseth, Sandra Rød Ask og Jenny Gjerde Sætre fra a-laget. Foto: Lyn Fotball