Lyn Fotball

View Original

Lyn-Akademiet

Bli med på Lyn-Akademiet i 2021. Foto: Lynfotball.no

I høst vil vårt akademi fortsette å ta skritt mot visjonen om å bli Norges beste fotballakademi. Fagplanen er revidert og oppgradert. Trenerne har fått enda mer kursing og er klare for å utdanne spillere. På Lyn-Akademiet jobbes det systematisert med ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger. Nytt for sesongen er LynAks, en fotballfritidsordning med gode trenere som legger til rette for både fotballutvikling, næringsrike og enkle måltider, samt kyndig leksehjelp. Les mer om våre tilbud her.

LynAks

Denne uken startet vi opp LynAks, en fotballfritidsordning på Kringsjå for gutter og jenter i alderen 1-4. klasse. Tilbudet innebærer at barna kan komme til Kringsjå rett etter skolen og få både mat og leksehjelp på klubbhuset før vi har fotballtrening fra 14.45-16.00. Barna kan være på Kringsjå til kl. 17.00 med voksne trenere som passer på, før de blir hentet. Vi fortsetter å ha fokus på å stille med gode trenere og legger til rette for både fotballutvikling, næringsrike og enkle måltider, samt kyndig leksehjelp.

Priser og alternativer til påmelding:

  • Heltidsplass: 2800 kr pr måned (3-5 dager pr uke)

  • Deltidsplass: 1800 kr pr måned (opptil 2 dager pr uke)

Prisene inkluderer mat, leksehjelp og trening. Eventuelle taxikostnader kommer i tillegg.

LynAk

Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi søker å skape trygghet for spillerne gjennom gode gruppesammensettinger, pedagogisk tilnærming og differensiering ut i fra spillernes modning, innsats og ferdigheter.

Istedenfor å dele inn LynAk i kvartal og kortere perioder melder man seg nå på ut året, men med mulighet for å si opp når man ønsker. Trekket skjer den 17. hver måned. 

Keepertrening vil også bli tilbudt, både for de som kanskje ønsker å prøve seg i keeperrollen for første gang og for de som har erfaring som målvakt og ønsker å utvikle seg videre. Keepertreningene vil bli holdt av våre trenere med spesialkompetanse på keeperrollen, som i tillegg til fast engasjement på akademiet er faste keepertrenere på våre to A-lag.

Praktisk info:
Tider: Treningen starter 14:45 og slutter 16:00. Man skal være på plass tidsnok. 

Det stilles i hovedsak tre krav på akademiet som alle barn har forutsetninger for å kunne oppfylle;
1. Hør på treneren
2. Gi alt / innsats - (trene på 100%)
I tillegg til dette tilrettelegger vi for at spillerne skal vise glede og ha det gøy.

Påmelding til keepertrening på LynAk gjøres også her. I selve registreringsskjemaet (hvor man skriver inn spillerens navn osv.) tikker man av for hvilke dager man skal ha keepertrening.

Matservering vil dessverre ikke være et alternativ i høst grunnet corona-restriksjoner. Viktig at spillerne får med seg en matpakke som de kan spise før trening sånn at de har energi.