Lyn Fotball

View Original

Lyn Fotball billotteri 2021

Fra august blåser vi i gang et storartet billotteri, der førstepremien er en Mercedes EQA fra Bertel O. Steen!

Det siste halvannet år har norske idrettslag gått glipp av viktige inntektskilder grunnet frafall og avlysninger av arrangementer som er viktige inntektskilder for klubbene. Derfor har det vært viktig å søke alternative inntektskilder, og i år har man landet på at billotteri er en god løsning. Billotteri er en utprøvd og etablert dugnad rundt om i Norge, som har vist seg å være ekstremt innbringende.

Loddene koster 200 kroner per stykk. Hele klubben selger, fra barnefotballen til administrasjonen, og man har tatt utgangspunkt i at spillere i barnefotballen selger 5 lodd hver, mens i ungdomsfotballen selges det 10 lodd hver. I retur for hvert salg får lagene en gulrot: Det er en 25% salgsprovisjon til lagene, så jo mer laget selger, jo større andel går rett tilbake til lagkassen! I tillegg vil det være premiering av mestselgende lag og de tre mestselgende spillerne.

Gjennomføring av salgsperioder
Det vil bli gjennomført to salgsperioder. Salgsperiode 1 starter 2. august og varer til 27. august, og salgsperiode 2 går fra 27. september til 22. oktober. Første to ukene i salgsperiode 1 og første uken i salgsperiode 2 vil det være stand på klubbhuset der man kan hente ut loddbøker. Spillere fra G15/J15 og eldre kan gjøre dette selv, mens foreldre må hente ut for yngre spillere. Lodd må være solgt og levert inn 22. oktober for å kunne være med i trekningen.

Lotteripremier

1.     Mercedes EQA fra Bertel O.Steen (verdi kroner 490.000)

2.     Gavekort på El-sykkel (verdi kroner 30.000)

3.     Gavekort på treningsklokke (verdi kroner 5000)

4.-18. Sesongkort på Kringsjå på Lyn Damers kamper i 2022.

Trekningen utføres av Lotteritilsynet 5. november, og vinnere kåres søndag 7. november.

Om det skulle være noen spørsmål, så sendes dette til sivert@lynfotball.no