Lyn Fotball

View Original

Styrker barnefotballen

Barnefotballen i Lyn med endringer
for å komme tettere på spillere og foreldretrenere

Sportslig leder i barnefotballen, Kim Lønn tar ytterligere grep for å gi bedre oppfølging til trenere og spillere i barnefotballen. Vi har nå ansatt våre dyktigste trenere som årskullsansvarlige for våre barnekull. Sammen skal vi jobbe hardt for å følge opp foreldretrenere og barna i Lyn Fotball. Blant annet har vi følgende satsingsområder:

Barnefotballen til Kringsjå
Vi har et anlegg med lite kapasitet ift antall spillere. Likevel betyr ikke dette at våre barnelag ikke skal få trene på Kringsjå. I 2021 får alle barnelag tilgang til treninger på Kringsjå. For å få til dette må vi ta i bruk helgen, men det er allerede en selvfølge for de fleste klubber i Oslo for å få brukt kapasiteten.

Treneroppfølging
Vi har over 200 frivillige trenere i Lyn Fotball. Dere er blant de viktigste ressursene i klubben og er de som møter våre barn og unge på feltet. Vi er her for dere og ved hjelp av årskullsansvarlige skal vi følge dere opp bedre, på og utenfor feltet. Dere er mange, så vi må ta et steg av gangen!

Kvalitetsøkning og klubbstyring
Vi vil sikre at alle barn får et godt tilbud. Et av tiltakene er at årskullsansvarlige skal begynne å kalle inn alle barn til, minst, en månedlig trening på Kringsjå. For å gjennomføre treningene trenger vi at våre foreldretrenere stiller opp, men det er vi som har laget opplegg og som dikterer hva som skal gjøres. Her samler vi alle barna så de får muligheten til å bli kjent med spillere fra andre klasser og skoler på tvers. Når dette skjer over tid tror vi at det blir mindre skummelt med overgangen til ungdomsfotball og at vi får flere barn og ungdom som spiller fotball lenger.

FFO
Vi ønsker å utvide tilbudet til våre barn. Etter sommerferien starter vi vår nye FFO-ordning som skal være et fullgodt tilbud til vanlig SFO, med både matservering og leksehjelp, i tillegg til den vanlige fotballtreningen med våre ansatte trenere. Tilbudet gjelder 1-4. trinn, mens 5-7. trinn fortsetter med vanlig akademi. Om vi blir mange barn her vil det også bidra til å skape bedre økonomi i klubben som igjen kommer fotballspillere til gode!

Fotballskoler, cuper og camper
Vi ønsker å gi et bredt tilbud til våre barn med mye aktiviteter både i form av fotballskoler og cuper gjennom året. Våre cuper er gratis for alle Lyn-lag!