Lyn Fotball

View Original

Wang + Lyn = Utvikling

Geir Runar Omli i aksjon på trening i Valhall med WANG.

Lyn-familien har fått en glitrende start på samarbeidet med WANG. Fra Lyn er Geir Runar Omli inne på WANG Ung, mens Tom Stenvoll og Demba Troaré er inne på WANG Toppidrett.

 For Lyn gir dette en ny dimensjon i vår oppfølging av spillere og vi har nå muligheten til å følge opp spillerne våre enda tettere enn tidligere. At Geir i sin rolle som utviklingsansvarlig for ungdomsspillere på guttesiden i Lyn også får sett spillerne i skolehverdagen gir et bedre overblikk og en mulighet til å sparre med trenerne i Lyn om hva som er viktig i utviklingen av hver enkelt spiller. Demba har en lignende rolle ovenfor de litt eldre guttene på WANG Toppidrett hvor han skal følge opp Lyn-spillerne samtidig som han bidrar med sin trener- og spillererfaring på feltet. Tom Stenvoll, som også er i gang på WANG Toppidrett får fulgt opp jentene som er i skorpa, slik at de får best muligheter til å nå øverste nivå, og får jobbet med en komplett utviklingsplan for disse jentene.

 I Lyn skal vi satse på egne produkter, både spillere og ikke minst trenere, og målet om å skape et best mulig utviklingsløp for unge talenter så er nettopp starten på samarbeidet med WANG bare begynnelsen på en ny epoke! Vi ser frem til et langvarig og fruktbart samarbeid.

 Vi minner om søknadsfristen både for WANG Ung og Toppidrett er 1. mars.