Lyn Fotball

View Original

Info etter det ekstraordinære årsmøtet

Kjære alle medlemmer,

På ordinært årsmøte i mars 2020 ble det vedtatt at det skulle nedsettes en arbeidsgruppe som skulle se på og vurdere organiseringen av ungdomsfotballen på guttesiden i Lyn. Dette er et tema som engasjerer mange medlemmer. 

I forkant av ekstraordinært årsmøte i Lyn Fotball 24.9 ble det lagt ut informasjon om dagsorden og sakene det skulle stemmes over på våre hjemmesider: https://www.lynfotball.no/blognyheter/2020/9/10/innkalling-til-ekstraordinrt-rsmte-i-lyn-fotball-24-september-kl-1830

Etter at Lyn 1896 fattet vedtak på sitt ekstraordinære årsmøte 15. september om at G15.1 og 16.1 skulle overføres dit, kom det svært mange spørsmål og henvendelser til klubben om hva dette betydde og om det var dette det egentlig skulle stemmes over på ekstraordinært årsmøte i Lyn Fotball.

I den uoversiktlige situasjonen som oppstod, ble det viktig for Lyn Fotball å kommunisere til medlemmene hvilke konsekvenser et ev. likelydende vedtak i Lyn Fotball kunne ha for medlemmene. På bakgrunn av dette, forsøkte vi å formidle hvilke saker det skulle stemmes over og hvorfor vi anså det som viktig at medlemmene møtte opp og brukte sin stemmerett.

På årsmøte ble det bemerket at enkelte trenere har skrevet innlegg på sine lagfora der det er brukt formuleringer om blant annet plikt til å stille på årsmøte og der sakene det skal stemmes over er presentert på en uriktig og/eller tendensiøs måte. Det beklager vi og det vil bli tatt opp med de det gjelder slik at vi sørger for at noe sånt ikke skjer igjen. Styret i Lyn Fotball, som innkalte til det ekstraordinære årsmøtet, har for øvrig ikke bedt om eller medvirket til at denne type meldinger har blitt publisert.