Lyn Fotball

View Original

Kim Lönn - ny leder for barnefotballen

Kim Lönn er i hovedsak ansatt som leder for barnefotballen, men kommer også til å være trenerveileder for ungdomstrenerne i klubben.

Fram til nå har Kim jobbet i to år som sportsjef for ungdomsfotballen i Snarøya SK, og før det ikledde han rollen som sportslig leder i Nesøya IL. Da han først kom til Norge for drøyt 8 år siden, så jobbet han som regionssjef for Coerver Coaching. Kim har sin utdannelse fra Sverige, men har akklimatisert seg godt til norsk kultur og norsk fotball. Utover dette har han vært både sone- og kretstrener i NFF Oslo i mange år. Kim har også vært involvert i IFS Futsal der han var regionsleder i 3 år og var med som trener for herrelandslaget til EM i Russland 2016.

-Jeg er utrolig stolt av å være en del av en så historierik og stor klubb som Lyn. Det er utrolig motiverende å være en del av et så godt team og å få muligheten til å være med på å utvikle den svære barneavdelingen som Lyn har. Jeg oppfordrer trenere og lagledere å ta kontakt med meg for å ta en prat om lagene deres og hva de trenger av meg. Jeg er her for barnas og de foresattes skyld, sier Kim.

Kontaktinfo til Kim:

kimlonn@lynfotball.no

Tlf: 92501871