Lyn Fotball

View Original

Poengdeling for Damelaget

Amazon Grimstad - Lyn 0-0

Vanskelig bortekamp på gresset på Levermyr, hvor vinden som vanlig gjør at det blir to litt forskjellige omganger, i henholdsvis medvind og motvind.

Hjemmelaget er kraftig forsterket siden fjoråret, og har mange spillere med Toppserieerfaring. de har nok likevel plukket litt mindre poeng enn de selv har håpet, men var absolutt kapable til å skape problemer.

Første omgang er det Lyn som har mest ball, uten av det blir all verdens farligheter foran Ashley Thompsen i Amazonmålet, før vi vinner ballen høyt i banen, Jenny Røsholm Olsen fyrer av og ballen treffer tverra, dessverre ikke under. Det blir omgangens største sjanse, bakover har vi god kontroll. 0-0 til pause. Maren Thoresen kjenner på en skade, og utenlandsstudent Tiril Haga erstatter Maren etter en halvtime.

Andre omgangens blir det mye mer av hjemmelaget fremover i medvinden. Vi sliter tidvis med å spille oss ut, og det oppstår stadig farligheter. Amazon er nære ledelse når et skudd treffer stolpen. Lyn er også farlige, Camilla Linberg har en suser som keeper såvidt får slått til corner. Hjemmelaget virker mest slitne i varmen på slutten, og vi har flere raid på kantene hvor det er nesten på innleggene, men det blir ingen skåringer på Levermyr denne flotte lørdagen.

Greit nok med ett poeng i dag, vi kan bli enda giftigere i den siste tredjedelen, vi satser på at det løsner neste helg, da Fløya fra Tromsø kommer på besøk, mandagen klokken 15.00 i pinsen.

Vi takker hjemmelaget og en god dommertrio for kampen.