Lyn dominerer Regionsuttak.

kretsenStatoil regionssuttak er nivået under landslag, og det er gledelig å melde at LYN har fått med hele 7 spillere til neste samling, som er allerede 28-30 november i Østfold. Det blir treninger og kamper fra fredag formiddag til søndag ettermiddag:

Fra Oslo Fotballkrets er vi klart største klubb, med 7 spillere fordelt på jenter og gutter.

Uttatte spillere følger under. Vi ønsker alle lykke til på samlingen. Hele uttaket fra Oslo Fotballkrets, finner du HER

J99: 
Frida Maanum
Maja Riedl
Noor Eckhoff

G99:
Anders Johan Johansen

J00:
Joanne Bækkelund
Jenny Røsholm Olsen

G00:
Erik Botheim

Aktivitetsplan for Jr. Interkrets

Dag Dato Sted Tid Tema
Man 24.11 Styrkerommet på kringsjå 17:45 - 19:00 styrke
Tirs 25.11 Kringsjå Kunstgress 1 17:15 - 19:00 Trening
Ons 26.11 Fri Fri Fri
Tors 27.11 Kringsjå kunstgress 18:45 - 20:30 Trening
Fre 28.11 Kuben 17:45 - 19:30 Futsal
Lør 29.11 Fri Fri Fri
Søb 30.11 Fri Fri Fri
         
Tors - Søn  4-7.12  Kringsjå  Se egen artikkel  Treningshelg 
Fre -Søn 16-18.01 Moss kommer Mossecup
         
Fre -Søn
23-25.01
Lillehammer  Kommer  Lillehammer cup

Forfall meldes til Fredrik Roberg på tlf 94 17 01 41 eller Kim Martinsen på tlf 94 80 48 50 senest 2 t før økt 

* Ha alltid med nok drikke, restitusjonsmat/næring, leggskinn, joggesko, skiftetøy/sko, ispose, kompress/støttebandasje og teip i baggen!

Futsaltrening fredager

Futsaltreningene på fredager er på Kuben VGS, Økern.

Oppmøte 17:45

Adressen ditt er Kabelgaten 10-12. 0580 Oslo.

Kuben ligger midt mellom holdeplassene Økern og Risløkka på T-banens linje.5

Stopp Volden Cup 8. november

stopp volden logoFørstkommende helg er det klart for vinterens første futsal-utfordring. Lyn har gode tradisjoner for å delta i KFUM Fotball sin «Stopp Volden» turnering i KFUM-hallen på Ekeberg.

I J16-klassen deltar vi i år med tre lag. I denne klassen skal alle kamper, inkludert sluttspill, spilles på lørdag 8. november.

 

05-Nov: Oppdatert med tropper.

 

Les mer

Treningshelg 4. – 7. desember

lyn logoDen nye treningsgruppen for Jenter Junior 1 (J19-1) er i ferd med å sette seg, og det er planlagt en treningshelg for denne gruppen fra torsdag 4. til søndag 7. desember. Det blir en langhelg med mye god trening, treningskamper og sosialt samvær.

 

 

Les mer

J19: Klare for OBOS-cupfinale!

Marta Lyn-HSIL kSøndag kveld sikret Lyns J19-lag sin tredje strake finale i Oslomesterskapet da Amasone Asker ble beseiret 4-1 på Kringsjå. Stillingen til pause var 2-1 og en kontrollert andreomgang tok Lyn til førstkommende fredagens finale i Vallhall. Lyns mål var denne kvelden av absolutt ypperste merke. Ingvild Flinstad Harbo og Jenny Røsholm Olsen vartet opp med hvert sitt kremmerhus i den første omgangen, etter pause fulgte Noor Hoelsbrekken Eckhoff og Ingebjørg Haugland opp og sikret en fortjent seier og finaleplass.

Bildet: Kaptein Marta Røer Falch var hentet inn fra folkehøyskole på Vestlandet et sted og ledet igjen laget til seier!

J19 Interkrets: God fotballkamp på Nadderud

Stabæk-LynLyn reiste torsdag ettermiddag til Nadderud og et nytt møte med Stabæk, en motstander vi både kjenner godt og liker godt å spille mot. To gode lag med et konstruktivt spill og et ferdighetsmessig høyt nivå gjorde at forventningene om en velspilt fotballkamp var høye. Lyn har så langt i høst spilt en lang rekke tette og jevne fotballkamper i Intrekretsserien, dette skulle ikke bli noe unntak!

 

Les mer

J16: Lyn er kretsmestere!

kretsenLyns lag i 1. divisjon J16 har lagt bak seg en sterk sesong og kan kalle seg kretsmestere med solid margin. Tap i serieåpningen mot Oppsal ble også det eneste, solide 11 - 3 - 1 holdt til tabelltopp med åtte poengs klaring ned til KFUM ved sesongslutt. I seriespillet har Lyns J16-lag bestått av spillere fra J15 og Lyns lag i J16 2. divisjon, mange spillere har fått både verdifull kamptrening og god matching mot sterke lag som nevnte KFUM og Oppsal, samt Driv. Hjemme på Kringsjå kan laget bokføre syv seiere av syv mulige og 26-0 i målforskjell, en imponerende bedrift! Lyn Fotball gratulerer laget og trener med et fortjent kretsmesterskap!

Les mer

NM J16: Lyn til finalen i Telenor Arena

SemijubelOnsdag kveld og flomlys ga de riktige assosiasjonene da Fjellhamar inviterte til semifinalekamp i årets NM for J16. Flotte rammer og en nydelig kunstgressbane la forholdene til rette for en skikkelig fotballfest, noe begge lag responderte på fra første spark på ballen! 80 fartsfylte minutter senere var det bortelaget Lyn som kunne juble for finale og tur til Telenor Arena 22. november.

Les mer

visma-logotoptemp-logodnb-logo


gmax-logohaga berg-logobjorknes-logo

meny-logootto treider-logo hummel logo11