Informasjon fra Kjetil Rist

Det er fortsatt noen få som ikke har betalt treningsavgift del 1. Fristen for innbetaling var 23. mars. De som ikke har betalt kan gå inn via denne linken:

http://superinvite.no/#/invitation/c361bc7b2c033a83d663b8d9fb4be56e

En forutsetning for å delta på trening og kamp er at treningsavgiften er betalt. 

Ta kontakt med Kjetil Rist ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) om du er usikker på om treningsavgiften er betalt.

 

 

NM J16/J19: Begge lag videre i NM!

IMG 7712Denne helgen spilte både J16 og J19 sine siste kamper i den lokale kvalifiseringsrunden for årets Telenor Cup, dvs NM. Begge lag gjorde sine saker veldig bra på Kringsjå søndag da J16 slo Asker hele 10-0, og J19 kunne juble etter en 8-1 seier over Bærums Verk Hauger.

Da er begge lag klare for neste runde i NM. For J16 blir det nå mellomrunder mot lag frå Region Østlandet, mens J19 skal ut i sluttrunder mot 31 andre lag fra hele Norge.

Les mer

NMJ16: God start på kvalifiseringen

IMG 7378Fredag kveld var det endelig klart for årets første NM-kamp for J16. Etter en lang vinter starter sesongen så smått med tellende kamper og først ute er kvalifiseringskampene til NM. I J16 er det først puljespill hvor tre lag i puljen skal bli til to som går videre til mellomrunder. Dermed fikk Lyn J16 en god start med 2-0 seier over Skeid fredag kveld.

Lyns jenter avsluttet nylig en fin treningsuke i Tyrkia sammen med damelaget, og fikk der to gode treningskamper mot tyrkiske Antalyaspor samt Hviterussland sitt J17 landslag. Det var 16 ivrige jenter som fredag kveld tok turen til Nordre Åsen kunstgress for å møte Skeid i første kvalifiseringskamp.

Les mer

NM J16/J19: Vi er i gang med kvalifiseringsrunden

telenor-cup 

Da er vi igjen igang med NM spillet for J16 og J19. Telenor Cup 2015 er navnet på norgesmesterskapene og Lyn har tradisjon for å satse sterkt i dette mesterskapet. I 2014 var Lyn deltagende i alle klasser både på kvinne- og herresiden. J16 kom igjen til finalen og J19 ble slått ut med små marginer i kvartfinalen etter straffekonkurranse mot Stabæk.

Les mer

Treningsleir i Tyrkia 13. - 20. februar

Hotell AtlantisLyns J19-lag vender fredag 13. februar nesa mot sydligere strøk og strøkne gressbaner ved den tyrkiske middelhavskysten. Som tidligere år resier både Damelaget og J19-laget på treningsleir i denne perioden og får både en rekke treningsøkter samt gode treningskamper gjennom vinterferien.

Denne saken vil bli oppdatert med alt av informasjon etter hvert som det foreligger.

Avgang fra Gardemoen blir kl 21.45 fredag! 
Oppmøte på Gardemoen kl 19.30

 

Les mer

Treningskamper for J19 og J15

Lyn-Ready J15IIILørdag 6. desember var både J15 og J19 i aksjon da "sesongens" første treningskamper sto på programmet. J19 hadde en stor tropp i aktivitet i forbindelse med sin treningssamling og stilte to lag, J15 på sin side spilte sin første kamp sammen som ny treningsgruppe og hadde invitert sterke Ready for å matche seg skikkelig. Reslutatet ble tre gode kamper mellom seks gode fotballag som viste at man (snart) kan ta velfortjent juleferie med visshet om at vi kan se frem mot et spennende 2015!

Les mer

Dugnad: Salg av Lyn-kalendere

lyn logo ny 100x101J19 Interkrets treningsgruppe skal som dugnad bidra med salg av Lyn sin kalender. Klubben har i år laget en egen LYN – kalender. Denne skal selges og arbeidet må deles på oss alle.

Det er en fin måte å tjene penger på samtidig som det er positivt for LYN at det henger en fin kalender på alle kjøkkenveggene rundt om i «Lynland» og ellers i byen!

Kalenderen koster kr 150,- i utsalg. Av disse får laget kr 50,-.

Les mer:

Les mer

Lyn dominerer Regionsuttak.

kretsenStatoil regionssuttak er nivået under landslag, og det er gledelig å melde at LYN har fått med hele 7 spillere til neste samling, som er allerede 28-30 november i Østfold. Det blir treninger og kamper fra fredag formiddag til søndag ettermiddag:

Fra Oslo Fotballkrets er vi klart største klubb, med 7 spillere fordelt på jenter og gutter.

Uttatte spillere følger under. Vi ønsker alle lykke til på samlingen. Hele uttaket fra Oslo Fotballkrets, finner du HER

J99: 
Frida Maanum
Maja Riedl
Noor Eckhoff

G99:
Anders Johan Johansen

J00:
Joanne Bækkelund
Jenny Røsholm Olsen

G00:
Erik Botheim

Sprint/Jeløy Jentecup (17.-18. januar)

Mossecup 2014 Helgen før vi reiser til Lillehammer og futsalturnering der, går turen til Moss og nok en fantastisk morsom innendørsturnering. I Moss er banene rammet inn av meterhøye vant, som gjør at ballen aldri går ut av spill og kamptempoet blir enda høyere. Turneringen spilles lørdag 17. og søndag 18. januar og også i Mossehallen kryr det av Lynjenter hele helgen!

Junior jenter stiller lag i dameklassen og juniorklassen i årets sprint jeløy cup.

Trykk på les mer for å se troppene og kampoppsett. Søndagens oppsett vil bli oppdatert lørdag kveld når resultatet av gruppespillet er klart. 

 

Les mer

Futsaltrening fredager

Futsaltreningene på fredager er på Kuben VGS, Økern.

Oppmøte 17:45

Adressen ditt er Kabelgaten 10-12. 0580 Oslo.

Kuben ligger midt mellom holdeplassene Økern og Risløkka på T-banens linje.5

visma-logodnb-logogmax-logo

otto treider-logobjorknes-logo hummel logo11