Aktivitetsplan for Jr. Interkrets

Dag Dato Sted Tid Tema
Lør 5.4  Fri Fri  Fri 
Søn 6.4 Torshov Kunstgress Oppmøte 16.45 J19 Interkrets: Fjellhamar - Lyn
Man 7.4 Fri Fri Fri
Tir 8.4 Kringsjå Kunstgress 17.15 - 19.00 Trening (Fotball)
Ons 9.4 Kringsjå Kunstgress 18.45 - 20.30 Treninig (Fotball)
Tor 10.4 Kringsjå Kunstgress Oppmøte 19.00 J19 Interkrets: Lyn - Asker
Fre 11.4 Fri Fri Fri
Lør 12.4 Fri Fri Fri
Søn 13.4 Fri Fri Fri
         
  14.4-20.4 Påskeferie Påskeferie Påskeferie
Man 21.4 Kringsjå Kunstgress 2 13.30 - 15.00 Trening (Fotball)
Tir 22.4      
Ons 23.4      
Tor 24.4 DNB Arena Hosle Oppmøte 19.15 J19 Interkrets: ØHIL - Lyn
Fre 25.4      
Lør 26.4      
Søn 27.4      

* Ha alltid med nok drikke, restitusjonsmat/næring, leggskinn, joggesko, skiftetøy/sko, ispose, kompress/støttebandasje og teip i baggen!

J19 Interkrets: Seier over Asker

asker-logo-04Lyns juniorjenter har fått en flott start på sesongen og står med full pott etter tre spilte seriekamper. Søndag ble sterke Fjellhamar beseiret med 4-2, før Asker kom på besøk til Kringsjå torsdag kveld. I NM-kvlifiseringen tidligere i vinter ble kampen mot Asker en komfortabel affære, selv om laget også da viste prov på et effektivt og direkte angrepsspill. Sterke seiere mot både Røa og Øvrevoll-Hosle tidligere i år skjerpet Lyntroppen til siste kamp før påska.

Les mer

NM J16: Lyn reiser til Elverum i første mellomrunde

lagbildeOppsettet for den første mellomrunden på Østlandet sender Lyn til Elverum Stadion og et hjemmelag som viste god form senest helgen som var. Elverums J16-lag slo ut blant andre Lillehammer og Brumunddal på veien til mellomrunden, nå er det vinn eller forsvinn i kampen om å nå de ordinære NM-rundene. Denne helgen spilte laget seg helt frem til finalen i Storhamars ØG-Cup, hvor hardtsatsende Viking ble for sterke. 

Kampen skal spilles innen søndag 4. mai, vi kommer tilbake til eksakt tidspunkt så snart det foreligger!

Hele oppsettet:

Les mer

Dana Cup 2014 (20.7 - 26.7)

DSC 0867Også kommende sommer blir det tur til Danmark og velkjente Dana Cup for J99. Sammen med en rekke andre lag i klubben reiser vi ned søndag 20. juli og tilbake igjen kvelden lørdag 26. juli.

Under finner du informasjon om ferge, overnatting, pris osv. Saken vil bli oppdatert med utfyllende informasjon når dette foreligger.

Påmelding gjøres ved å følge linken lenger ned.

Les mer

J JR: Ny seier i Interkretsserien

DelaverisEtter seier i første kamp hjemme på kringsjå, var det klart for årets første bortekamp mot Fjellhamar.

Tilsvarende kamp i fjor endte med stortap, og vi var forbredt på en tøff kamp. Førsteomgangen er noe merkelig, Fjellhamar er klart best fra start, og det er kun storspill av Jenny Frantsen i Lynmålet som gjør at vi holder nullen. Mot spillets gang tar Lyn ledelsen, og vi leder 2-0 til pause.

Andre omgangen er også jevnspilt, men Lyn er effektive søndags kvelden, og vi vinner til slutt 4-2 over et godt hjemmelag.

Bildet: Paulina Delaveris gjør en god kamp og blir matchvinner med sine to skåringer mot Fjellhamar, foto Billybonkers)

Les mer

J19 Interkrets: God start.

TirilwebSeriestart i Junior Interkrets, og Kolbotn gjestet oss på   Kringsjå en kald aprilkveld. Viktig med en god start, og vi viser at vi er et bedre lag enn Kolbotn torsdag kveld.

Vi tar ledelsen tidlig i første omgang, og øker denne før pause, og det står 2-0 halvveis i kampen.

Andre omgangen blir målløs, og da blir det tre poeng og en god start i årets Interkretsserie.

(Bildet: Tiril Haga herjer tidvis med Kolbotnforsvaret, og kun tverra gjorde at det ikke ble mer enn ett mål på den talentfulle 98 jenta torsdag kveld, foto Billybonkers)

Les mer

NM J16: Alle lag klare for mellomspill

lagbildeNM J16 arrangeres som vanlig først med kretsvise kvalifiseringer, som nå er avsluttet. Det videre opplegget er to vinn og forsvinn runder hvor de beste lagene fra Oslo, Akershus, Indre Østland og Østfold møtes. Erfaringsmessig betyr det at Oslolagene ikke møter hverandre i første mellomrunde hvor 8 lag går videre, mens det i andre mellomrunde kan skje, hvis det er flere enn 4 lag fra Oslo som går videre. I fjor møtte vi Kongsvinger i første mellomrunde, hvor vi vant på en dramatisk straffekonk, mens det i andre mellomrunde ble seier over Brumunddal. Skulle vi vinne begge vår mellomrundekamper, går vi inn som en av de 16 siste lagene i de offisielle NM runder.

Lagene som er klare er som følger:

Oslo: Lyn, Stabæk, Kolbotn, Bærum, KFUM, Skeid.
Akershus: Fjellhamar, Lørenskog, Nittedal.
Indre Østland: Kongsvinger, Elverum, Nordre Land, Storhamar, Øystre Slidre
Østfold: Rapid Athene, Tistedal. 

Det blir spennende å se oppsettet når det kommer, tøffe kamper må vi påregne utover.

(Bildet, blir spennende å se hvor langt denne gjengen kan gå i år!)

NM J16: Seier over Skeid

lagbildeÅrets kretsvise puljespill ble avsluttet med besøk på Nordre Åsen og møte med Skeids spennende J16-lag. Skeid slo Øvrevoll/Hosle 1-0 i sin første kamp og var dermed i likhet med Lyn klare for mellomspillet allerede før dagens oppgjør. I strålende vårvær bærer kampen noe preg av at avansementet var avklart, selv om begge lag definitiv ønsket å vinne både kamp og pulje. Kampen ender med en komfortabel seier 1-0 til Lynjentene, som dermed står med sterke 9-0 i målforskjell etter sine to innledende kamper.

 

Les mer

NM J19: Storseier i siste kvalifiseringskamp

LagetAskerSiste kamp i puljespillet hvor det kjempes om kvalifisering til første ordrinære NM runde, og kun seier var godt nok mot Asker på Kringsjå på en flott lørdags ettermiddag. Det ble tidvis enveiskjøring mot gjestene fra Asker, og spørsmålet ble vel etterhvert hvor stor kampen skulle bli.

Uten at vi imponerer all verden i første omgang, står det 2-0 til pause. Andre omgangen blir lang for slitne Askerbein, og det står 7-0 til hjemmelaget når dommeren blåser av. Da blir vi puljevinner og er klar for første NM runde.

Les mer

NM J19: Seier over Øvrevoll Hosle

NatalieGNilsLynAndre kamp i NM J19, og etter at vi sløste bort seieren mot Røa, var ikke noe annet enn tre poeng godt nok mot ØHIL, som har vunnet sine to kamper hittil i puljespillet.

I en veldig god omgang på Kringsjå lørdag, spiller vi ut ØHIL, og det står 2-0 til pause. ØHIL reiser seg litt i andre omgang, men Lyn er hakket hvassere enn gjestene fra Bærum, og vi vinner komfortabelt 4-1 til slutt.

Dermed er det en kamp igjen mot Asker neste helg, og med seier er vi klare for første ordinære NM runde.

(Bildet: Natalie Granvang Nilsen gjør en god kamp i Lyntrøya, og skårer også et fint mål. Foto: Billybonkers)

Les mer

visma-logotoptemp-logodnb-logo


gmax-logohaga berg-logobjorknes-logo

meny-logootto treider-logo