NM: Lyns kvartfinaler for J16 og J19 er berammet

nm fotballLyn har for andre gang i historien nådd kvartfinalene i både J16- og J19-utgavene av årets Norgesmesterskap. Tar man med at også G16-laget vårt skal spille kvartfinale i august, er det lingen tvil om at vi går en spennende NM-høst i møte. J16 tar imot Grand Bodø første uka etter skoleferien, lagene møtes på Kringsjå onsdag 20. august (tidspunkt kommer senere).

J19-laget har imponert så langt i NM, i kvartfinalen venter en av de største favorittenen i Stabæk. Med flere av Norges EM-bronsemedaljører fra det pågående J19 EM disponible blir Stabæk en perfekt referanse for våre mange unge spillere! Denne kampen spilles fredag 15. august kl 20.45 på Nadderud.

Dana Cup 2014 (20.7 - 26.7)

DSC 0867Også kommende sommer blir det tur til Danmark og velkjente Dana Cup for J19 og J16. Sammen med en rekke andre lag i klubben reiser vi ned søndag 20. juli og tilbake igjen kvelden lørdag 26. juli.

Under finner du informasjon om avreise, utstyr osv.

 

Les mer

Aktivitetsplan for Jr. Interkrets

Dag Dato Sted Tid Tema
Tir 15.7 Kringsjå Gress 14.45 - 16.30 Trening
Ons 16.7 Kringsjå Gress 14.45 - 16.30 Trening
Tor 17.7 Fri Fri Fri
Fre 18.7 Kringsjå Kunstgress  14.45 - 16.30 Trening
Lør 19.7 Kringsjå Kunstgress 11.45 - 13.30 Trening
Søn 20.7     Avreise til Dana Cuo

Seriekampoversikt vårsesongen 2014 (NB: Oppdatert 2.5):

Dag Dato Sted Tid Hva

* Ha alltid med nok drikke, restitusjonsmat/næring, leggskinn, joggesko, skiftetøy/sko, ispose, kompress/støttebandasje og teip i baggen!

Egentrening i sommer

lyn logoI tillegg til ballek og spill med og mot søsken, foreldre, hyttenaboer og lignende anbefaler vi sterkt å ta vare på den fysiske formen gjennom sommeren. Vi får effektive treningsuker fra og med Dana Cup, bruk ukene i forkant til både å samle energi og holde formen vedlike!

I enkelte av øvelsene under må dere opp mot 100 % "innsats" i øvelsen for å få effekt ut av den, mens i andre øvelser er det viktig å holde litt igjen for å få effekt og topp kvalitet! Les derfor nøye gjennom øvelsene før du setter i gang, slik at du kan utføre øvelsene med topp kvalitet.

Pr. uke bør du ha følgende økter i juleferien:
1 økt a høyintensitet (styrke/basistrening)
1 økt a 60-65 % intensitet (utholdenhetstrening)
1 økt a lavintensitet (utholdenhetstrening)

* Husk å legge inn skadeforebyggende og/eller proprioseptisk trening i etterkant av de tre vanlige treningsøktene.

Les mer under for å se de ulike treningsprogrammene!

Les mer

NM J16: Lyn til kvartfinalen

Seier i BøBø er kanskje mest kjent for sitt Sommarland, og sommerlig var så definitivt rammene da Skarphedin inviterte til 1. rundekamp i NM J16 lørdag formiddag. I strålende solskinn sto nye Sandvoll Kunstgress klar til å avgjøre hvem som skulle ta seg til kvartfinalene i august. Begge lag kom fra sterke kvalifiseringsresultater, hjemmelaget slo blant annet ut fjorårssemifinalist Fossum på veien til de offisielle NM-rundene. Med noen jenter borte fra startelleveren ble det likevel et hakk for tøft mot et Lynlag som til tider sprudlet og samlet sett leverte en god prestasjon i Bø.

Les mer

Kamptropper uke 22

Mandag 26. mai Torsdag 29. mai
J16 1. divisjon J19 Interkrets
Lyn - Driv Lyn - Røa
Kringsjå kunstgress Røa Kunstgress
Oppmøte 19:15 Oppmøte 19.00
   
Synne Sørheim Christine Berthelsen 
Alida Hagrup Marta Røer Falch
Una Mørch Thoresen Rikke Sverdrup
Agnes Andresen Hanne Mollekleiv
Bjørnhild Wilhelmsen Adele Torvik Nilsen
Benedicte Akerø Julie Helle Schia
Camilla Knutson Maja Riedl
Julie Helle-Schia Tanja Løfshus
Caroline Fiedler Noor Hoelsbrekken Eckhoff 
Mathilde Iuell Caroline Fiedler
Mathia Selinger Pernlle Bjerke
Martha Søhr

Mathilde Iuell

Emilia Steensrup Anine Gulliksen
Sara Heggedal Ingeborg Kristine Eilertsen
Kirstine Sørøy Tiril Haga

 

 

 

Nok en landslagsspiller fra Lyn!

NoorEckhoffDet er blitt foretatt første landslagsuttak for J99 som i år er det norske J15 landslaget, og det er gledelig å melde at Noor Hoelsbrekken Eckhoff fra Lyn er tatt ut til første samling som foregår i Stavanger 18-22 juni.

Samlingen er samtidig som samlingen for J00 og G00, hvor vi tidligere har meldt at vi fikk med Joanna Bækkelund, Jenny Røshom Olsen og Erik Botheim.

Vi gratulerer Noor med uttaket og ønsker henne lykke til med samlingen. Hun slår følge med mange andre jenter fra Lyn som har fått debutere med det norske flagget på drakten de siste årene.

Hele uttaket ligger HER. Andre kjente navn er blant annet Frida Thomas fra Bærum, som var med Lyn på treningsleir i Tyrkia i vinterferien.

(Bildet: Noor H. Eckhoff, her avbildet etter finaleseieren i NM J16 på Bislett i fjor, foto Billybonkers)

NM J16: Lyn - KFUM 10-1.

AndreakfumFredag kveld og NM J16 kamp på Kringsjå, hvor KFUM er på andre siden av banen. Dette er andre mellomrunde kamp, og siste hinder før første ordinære runde, hvor de 16 beste lagene i Norge er igjen.

Vi har gode tradisjoner i NM J16, og er tittelforsvarere etter at vi vant i finalen på Bislett i fjor, og vant også i 2009 og 2010.

Bildet, Andrea Willmann skårer 5 mål på Kringsjå dagen før dagen, her skåring nummer 2)

Les mer

J19 Interkrets: Kveldskamp i Sarpsborg

DelaverisLyn reiste torsdag ettermiddag til Østfold og Sarpsborg for den syvende serieomgangen i årets J19 Interkrets. På flotte Sarpsborg Stadion i flomlys fikk vi se en fartsfylt fotballkamp mellom et hjemmelag som utfordret oss både i banespillet og i målprotokollen. Kampen endte til slutt med borteseier 3-1 etter blant annet to straffescoringer. 

 

 

Bildet: Paulina Delaveris gjør en toppkamp som vikarkaptein (foto: BillyBonkers)

Les mer

NM J19: Lyn videre til 2 runde

DSC01228-2Første runde i NM J19, etter at den kretsvise kvalifiseringen var ferdig. Lørdag møtte vi Lørenskog fra Akerhus krets, bortebane på Rolfsrud kunstgress.

Med damekamp samtidig i Bergen, ble det et yngre juniorlag enn det vi har stilt i kvalifiseringen, men det var nok til å slå Lørenskog. Vi leder 3-1 til pause i en omgang hvor vi er mye bedre enn Lørenskog. Andre omgang ble jevnere, men med en Lynskåring ender det 1-4 og Lyn er klar for andre runde.

Da er vi videre i NM på jentesiden i alle klasser, etter at damelaget slo Nanset 2-1 tidligere i uken.

(Bildet: kaptein Marta R. Falch header inn Lyns andre skåring lørdag ettermiddag). Se flere bilder på facebook HER

Les mer

visma-logotoptemp-logodnb-logo


gmax-logohaga berg-logobjorknes-logo

meny-logootto treider-logo