Mossecup og Lillehammer Cup

Det nærmer seg jul og straks på nyåret kommer to av høydepunktene i vintersesongen – Mossecup og Lillehammer Cup. Det er to artige cuper vi har lang tradisjon i å delta i. Klubben har meldt på en del  lag i begge cup’er men lagoppsett blir ikke bestemt før man ser hvilke spillere som melder seg på. Vi starter dermed påmelding til begge cup’er nå, og ønsker tilbakemelding fra alle både om de blir med eller ikke kan være med - på hver av cupene. Denne saken blir oppdatert med betalingsløsning med bindende påmelding/betaling om ikke så lenge.

Gi tilbakemelding til Martin på mail eller facebook om du kan eller ikke kan bli med.

Les mer

J19 NM: Før finalekampen Lyn-Stabæk

telenor-cupEn reise som startet med kvalifiseringsspill over hele landet i mars har fortsatt med utslagsrunder jevnt og trutt gjennom året, og har ledet oss frem til den store finalen i Telenor Cup, NM for J19 førstkommende fredag 20. november klokken 20:15 i Telenor Arena. Da står Lyn og regjerende mestere Stabæk på hver sin banehalvdel, klare til å avgjøre hvem som har det beste J19 laget i Norge. En historisk begivenhet for Lyn da dette er første gang vi er kommet til finalen i J19 klassen.

Les mer

J15/J16: Storeslem i Stopp Volden Cup

thumb J15-scoringDenne helgen har Stopp Volden cup for jenter blitt arrangert i KFUM-hallen på Ekeberg. Dette er en innendørs futsal cup i samarbeid med Norges Røde Kors, og vi har hatt tradisjoner for å delta i mange år. I år var det fire lag i J15-klassen (2001 og yngre) og to lag i J16-klassen (2000 og yngre). I begge klasser gikk vi av med seieren. J16 vant 2-1 over Holmen og i J15 var det to Lyn-lag i finalen!

Les mer

Treningshelg 26.-29. november

Når kampsesongen nå er over går vi over i treningsmodus med litt ispedd av futsal- og treningskamper utover vinteren.

Vi starter helgen 26.-29. november med en treningshelg. Det kommer mer info her etterhvert men sett foreløpig av:

  • Torsdag 26. nov: kveldstrening
  • Fredag 27. nov: kveldstrening
  • Lørdag 28. nov: Trening/internkamp 
  • Søndag 29. nov: Trening/internkamp

De som er satt opp på dugnad på kvelden 27. november går på den. Vi kommer tilbake til tidspunkter og hvor lenge vi holder på. Det legges opp til en pause midt på dagen på lørdag med servering av lunch.

Plan for helgen

Torsdag 26.11 Fredag 27.11 Lørdag Søndag
Trening
17:10 - 19:00
Trening
18:40 - 20:30
Trening
09:40 - 11:30
Restitusjonsøkt
09:40 - 11:30
    Lunch/Sosialt
12:00 - 14:00
 
    Interkamp
15:00 - 17:00
 

 

 

 

 

NM J19: Historisk finaleplass!

GB1Onsdag kveld på Kringsjå, vi har spilt oss frem til semifinale i NM J19. Det har vi gjort to ganger tidligere, i 2009 ble det 3-2 tap mot Trondheims Ørn i Trondheim, i 2012 ble det 4-0 tap i Bergen mot Arna Bjørnar.

Denne gang var det hjemmekamp på Kringsjå, hvor Grand Bodø var motstander. Vi spiller en god første omgang, og tar ledelsen halvveis. Til tross for store sjanser stod det "bare" 1-0 til pause, men spillemessig er bortelaget også med.

Andre omgang bølger mye frem og tilbake, hjemmelaget fortsetter å være farligst, mens bortelaget i perioder også styrer. Vi får tidlig 2-0, men kampen blir ikke avgjort før vi skårer 3-0 like før slutt.

Fantastisk innsats, og utrolig morsomt med vår første finale i J19, finalen spilles cupfinale helgen, fredag kveld i Telenor Arena. Se link til artikkel i Nab.no og Fotball.no

(Bildet, jubel etter 1-0 skåring av Kristin Ramde Tveit, foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Les mer

Dugnad på Norske Talenter

norske talenter logo 2Vi har fått en artig dugnad som vi skal gjennomføre sammen med J15-laget. Det gir gode penger i lagkassa som fører til bedre utstyr og rimeligere cup'er og turer.

Oppgaven er ikke så tung. Vi skal stille til Brannvakt under live-sendingene på Norske Talenter. Det foregår på syv fredager fremover fra kl 17.30 til 22 i Lørenskog Hus, Festplassen 1 i Lørenskog. Det ligger rett ved siden av Metro senteret, og det er gratis parkering bak Metro senteret.

Oppmøte senest klokken 17.30 i 4.etg over resepsjonen i Lørenskog Hus. Når alle er på plass, spør etter Julie.

Oppgaven går på å sitte brannvakt ved nødutganger under sendingen. Enkelt og artig dugnad. Man sitter på poster som både er i salen og backstage. Her kommer man tett innpå både artister, dommere og programleder. Vår jobb er å hele tiden se etter tegn til brann og hvis man ser flammer melde fra over walkie-talkie.

NB! Dette er en jobb som vi har forpliktet oss å stille opp på. Det er veldig viktig at man bytter med andre og sier fra om man ikke kan på oppsatt dag. Ta kontakt med Martin om det er noen problemer.

Sist oppdatert: 11.nov.2015

Les mer for vaktliste...

Les mer

J19 NM: Før semifinalen Lyn - Grand Bodø

telenor-cupFørstkommende onsdag 14.10 kan vi ønske Grand Bodø velkommen til Kringsjå for semifinale i årets J19 NM. Laget fra nord kommer rett fra kretsfinaler hvor kretsmestertittelen ble sikret etter en 1-0 seier over Brønnøysund, så det er nok jenter med god selvtillit som nå har en NM-finale på skuddhold. Men også Lyn J19 er på hugget og avsluttet i helgen J19 serien med en overbevisende 8-1 seier over tidligere NM-motstander Fjellhamar.

Les mer

J16: Vi oppsummerer serien

thumb J16-ØHIL-Aug2015Da er J16 sesongen over for i år, og det er på tide med en liten oppsummering av hvordan det gikk i serie-spillet. Oslo Fotballkrets bestemte i år ikke å dele opp J16 serien i 1. og 2. divisjon, men heller sette opp alle lagene i en felles enkeltserie. Det vil si at man møtte hverandre kun en gang. Det har også ført til forholdsvis stor variasjon i nivå på de ulike lagene, og dermed noen kamper med stor målforskjell.

Les mer

J19 NM: Lyn klar for semifinale etter seier over LSK.

LSKskaaringerI strålende solskinn og mye mennesker på "tribunen", var det klart for kvartfinale i NM j19 mellom Lyn og LSK Kvinner på Kringsjå kunstgress. Bortelaget har gjort kort prosess med sine motstandere i de tidligere rundene, mens hjemmelaget måtte ha straffekonkurranse i sin 1/8 dels finale mot Fjellhamar. Bortelaget er stort sett det samme laget som har spilt 2 divisjon kvinner, og sånn sett mer samspilt enn hjemmelaget, som består av spillere som til daglig spiller på flere forskjellige lag i seriene.

LSK hadde bestemt seg fra start, og vi sliter voldsomt innledningsvis, og havner også under tidlig i kampen. Etter hvert kommer vi gang, og det er veldig fortjent når vi utligner like før pause. Andre omgangen er jevn, men med hjemmelaget som skaper mest, og tar også ledelsen halvveis i omgangen på et langskudd. Kampen fortseter å leve helt til Lyn avgjør kampen med to fine langskudd like før slutt. Da blir det semifinale, mot enten Grand Bodø, Stabæk eller Kaupanger. Hvis man skal se på tidligere hjemme og bortekamper, kan det se ut som vi kan få hjemmekamp, og da trolig mot Grand Bodø, men det gjenstår å se.

(Bildet, fire målskårere, fra venstre Sofie Tunes, Jenny Røsholm Olsen, Frida Maanum og Andrea Wilmann, foto : Hege Røsholm)

Les mer

J19 NM: LSK Kvinner kommer på besøk til kvartfinale

telenorcupSøndag 27. september er vi klare for kvartfinale i årets NM J19. Lyn skal da få bryne seg på LSK kvinner sitt J19 lag på Kringsjå kunstgress. Det blir nok et tøft møte mellom to gode lag, og en kamp det er verdt å legge søndagsturen til Kringsjå for å se. Kampstart er kl. 15.00. Været blir bra og kiosken er åpen!

Les mer

visma-logodnb-logogmax-logo

otto treider-logobjorknes-logo Nydalen vgs 2

Nemushummel logo11 Egon

A-laget Herrer