Aktivitetsplan for Jr. Interkrets

Dag Dato Sted Tid Tema
Søn 19.10 Fri Fri Fri
Man 20.10 Fri Fri Fri
Tir 21.10 Fri Fri Fri
Ons 22.10 Kringsjå Kunstgress 2   18.45 - 20.30   Trening
Tor 23.10 Kringsjå Kunstgress 2 18.45 - 20.30 Trening         
Fre 24.10 Fri Fri Fri
Lør 25.10 Fri Fri Fri
Søn 26.10 Fri Fri Fri

Seriekampoversikt høstsesongen 2014:

Dag Dato Sted Tid Hva

* Ha alltid med nok drikke, restitusjonsmat/næring, leggskinn, joggesko, skiftetøy/sko, ispose, kompress/støttebandasje og teip i baggen!

J19: Klare for OBOS-cupfinale!

Marta Lyn-HSIL kSøndag kveld sikret Lyns J19-lag sin tredje strake finale i Oslomesterskapet da Amasone Asker ble beseiret 4-1 på Kringsjå. Stillingen til pause var 2-1 og en kontrollert andreomgang tok Lyn til førstkommende fredagens finale i Vallhall. Lyns mål var denne kvelden av absolutt ypperste merke. Ingvild Flinstad Harbo og Jenny Røsholm Olsen vartet opp med hvert sitt kremmerhus i den første omgangen, etter pause fulgte Noor Hoelsbrekken Eckhoff og Ingebjørg Haugland opp og sikret en fortjent seier og finaleplass.

Bildet: Kaptein Marta Røer Falch var hentet inn fra folkehøyskole på Vestlandet et sted og ledet igjen laget til seier!

J19 Interkrets: God fotballkamp på Nadderud

Stabæk-LynLyn reiste torsdag ettermiddag til Nadderud og et nytt møte med Stabæk, en motstander vi både kjenner godt og liker godt å spille mot. To gode lag med et konstruktivt spill og et ferdighetsmessig høyt nivå gjorde at forventningene om en velspilt fotballkamp var høye. Lyn har så langt i høst spilt en lang rekke tette og jevne fotballkamper i Intrekretsserien, dette skulle ikke bli noe unntak!

 

Les mer

J16: Lyn er kretsmestere!

kretsenLyns lag i 1. divisjon J16 har lagt bak seg en sterk sesong og kan kalle seg kretsmestere med solid margin. Tap i serieåpningen mot Oppsal ble også det eneste, solide 11 - 3 - 1 holdt til tabelltopp med åtte poengs klaring ned til KFUM ved sesongslutt. I seriespillet har Lyns J16-lag bestått av spillere fra J15 og Lyns lag i J16 2. divisjon, mange spillere har fått både verdifull kamptrening og god matching mot sterke lag som nevnte KFUM og Oppsal, samt Driv. Hjemme på Kringsjå kan laget bokføre syv seiere av syv mulige og 26-0 i målforskjell, en imponerende bedrift! Lyn Fotball gratulerer laget og trener med et fortjent kretsmesterskap!

Les mer

NM J16: Lyn til finalen i Telenor Arena

SemijubelOnsdag kveld og flomlys ga de riktige assosiasjonene da Fjellhamar inviterte til semifinalekamp i årets NM for J16. Flotte rammer og en nydelig kunstgressbane la forholdene til rette for en skikkelig fotballfest, noe begge lag responderte på fra første spark på ballen! 80 fartsfylte minutter senere var det bortelaget Lyn som kunne juble for finale og tur til Telenor Arena 22. november.

Les mer

NM J16: Lyn klare for semifinale

Seier i BøOnsdag 21. august var det endelig klart for kvartfinalen i årets NM J16, en kamp vi har gledet oss til helt siden 1. runde ble passert i begynnelsen av juni. En sommer med mange kamper sammen spisset kvaliteten ytterliggere, noe vi ønsket å bevise da sterke Grand Bodø kom på besøk til Kringsjå Kunstgress. En kontrollert og til tider meget god førsteomgang ble til slutt avgjørende for kampen som sendte Lyn videre til klubbens femte semifinale i NM J16 siden turneringen ble innført i 2009!

Les mer

NM J19: Avansementet røk med minst mulig margin

Jubel NMJ19Fredag kveld tok Lyns J19-lag den korte veien til Bekkestua og Nadderud for å måle krefter med Stabæk. Avansement til semifinalen i NM sto også på spill og det var to svært sterke lag som barket sammen foran et tallrikt publikum i flomlyset. En velspilt kamp mellom to gode lag ble resultatet, hvor Lyn etter hvert var hakket vassere uten at man klarte å avgjøre kampen til sin fordel i ordinær tid. Etter å ha ligget under 0-1 til pause utliknet Kristin Mikaelsen etter et flott frispark fra Maren Thoresen, før kampen til slutt gikk til ekstraomganger. Lyn hadde mest krefter igjen mot slutten av kampen, men klarte ikke å skape mange og store nok målsjanser mot en uhyre sterk bakre femmer hos de blaa. 

Les mer

Dugnad helgen 30. - 31. august

IMG 5616Siste helgen i august arrangeres Lyn DnB Jentecup på Kringsjå, hvor juniorlaget har sin dugnad i år. Både foreldre og spillere vil bli involvert, mer informasjon om vakter og arbeidsoppgaver kommer når helgen nærmer seg!

J16: Lyn vant Norway Cup!

Vinnere NC 2014

Etter en lang turnering hvor mange Lynlag har vist seg frem for fotball-Norge, var det til slutt Lyns J16-lag som fulgte opp klubbens sterke tradisjon i klassen og vant Norway Cup. En god og tett kamp mot Nardo fra Trondheim endte 2-1 til Lyn etter at vi ledet kampen fra fire spilte minutter til dommeren blåste av en hektisk to-ukersperiode for Lyns jentelag. Fasiten er gull i Dana Cup og gull i Norway Cup, en meget sterk prestasjon!

Les mer om kamper hos norwaycup.no, aftenpostendagbladet og Dittoslo.

Norway Cup: J16 og Jenter Junior klare for kvartfinale

FiedlerNordHordalandTorsdag kveld og de aller fleste lag er snart på vei hjem, etter at sluttspillet har vart litt, med påfølgende vinn og forsvinn.

Derfor er det ikke mange lag heller igjen når kvartfinalene starter fredag morgen, men gledelig at lagene på jentesiden har slått godt fra seg, og det er ikke overraskende de to eldste lagene våre som er

J13 lagene og J14 har all ære av innsatsen, og begge røyk med æren i behold i 1/8 dels finalene i ettermiddag. 

Men spennende å se om J16 og J19 lagene kan ta ytterlig et steg fredag morgen, i så fall er det semifinaler fredag ettermiddag.

(Caroline Fiedler på farten torsdag kveld mot Nordhordaland, meget god kamp av Caroline)

Les mer

visma-logotoptemp-logodnb-logo


gmax-logohaga berg-logobjorknes-logo

meny-logootto treider-logo hummel logo11