Dugnad på Norske Talenter

Vi har fått en artig dugnad som vi skal gjennomføre sammen med J15-laget. Det gir gode penger i kassa. Oppgaven er ikke så tung. Vi skal stille til Brannvakt under live-sendingene på Norske Talenter. Det foregår på syv fredager fremover fra kl 18 til 22 i Lørenskog Hus, Festplassen 1 i Lørenskog.

Oppgaven går på å sitte brannvakt ved nødutganger under sendingen. Enkelt og artig dugnad.

Litt mer praktisk info kommer...

Les mer for vaktliste

Les mer

J19 NM: Før semifinalen Lyn - Grand Bodø

telenor-cupFørstkommende onsdag 14.10 kan vi ønske Grand Bodø velkommen til Kringsjå for semifinale i årets J19 NM. Laget fra nord kommer rett fra kretsfinaler hvor kretsmestertittelen ble sikret etter en 1-0 seier over Brønnøysund, så det er nok jenter med god selvtillit som nå har en NM-finale på skuddhold. Men også Lyn J19 er på hugget og avsluttet i helgen J19 serien med en overbevisende 8-1 seier over tidligere NM-motstander Fjellhamar.

Les mer

Kamptropp J19 NM semifinale onsdag 14.10

Onsdag 14.10
Oppmøte 16:15
Kampstart 17:30
Kringsjå kunstgress
Christine Berthelsen
Sofie Tunes
Ellinor Giske Bakken
Heidi Ellingsen
Sarah Gran
Noor Eckhoff
Frida Maanum
Mari Floor Brenden
Kristin Ramde Tveit
Andrea Willman
Frida Bråttum
Adele Nilsen
Ingvild Harbo
Maja Riedl
Synne Sørheim
Julie Helle-Schia
Agnes Andresen
Mathilde Sletner
 
 
 
 
 

NB! Husk kampforberedene økt i morgen for de som er i troppen. Oppmøte 16:45 - 18:45

Forfall meldes til Kim på tlf: 94 80 48 50 eller Glenn på tlf: 91 60 75 87

J16: Vi oppsummerer serien

thumb J16-ØHIL-Aug2015Da er J16 sesongen over for i år, og det er på tide med en liten oppsummering av hvordan det gikk i serie-spillet. Oslo Fotballkrets bestemte i år ikke å dele opp J16 serien i 1. og 2. divisjon, men heller sette opp alle lagene i en felles enkeltserie. Det vil si at man møtte hverandre kun en gang. Det har også ført til forholdsvis stor variasjon i nivå på de ulike lagene, og dermed noen kamper med stor målforskjell.

Les mer

J19 NM: Lyn klar for semifinale etter seier over LSK.

LSKskaaringerI strålende solskinn og mye mennesker på "tribunen", var det klart for kvartfinale i NM j19 mellom Lyn og LSK Kvinner på Kringsjå kunstgress. Bortelaget har gjort kort prosess med sine motstandere i de tidligere rundene, mens hjemmelaget måtte ha straffekonkurranse i sin 1/8 dels finale mot Fjellhamar. Bortelaget er stort sett det samme laget som har spilt 2 divisjon kvinner, og sånn sett mer samspilt enn hjemmelaget, som består av spillere som til daglig spiller på flere forskjellige lag i seriene.

LSK hadde bestemt seg fra start, og vi sliter voldsomt innledningsvis, og havner også under tidlig i kampen. Etter hvert kommer vi gang, og det er veldig fortjent når vi utligner like før pause. Andre omgangen er jevn, men med hjemmelaget som skaper mest, og tar også ledelsen halvveis i omgangen på et langskudd. Kampen fortseter å leve helt til Lyn avgjør kampen med to fine langskudd like før slutt. Da blir det semifinale, mot enten Grand Bodø, Stabæk eller Kaupanger. Hvis man skal se på tidligere hjemme og bortekamper, kan det se ut som vi kan få hjemmekamp, og da trolig mot Grand Bodø, men det gjenstår å se.

(Bildet, fire målskårere, fra venstre Sofie Tunes, Jenny Røsholm Olsen, Frida Maanum og Andrea Wilmann, foto : Hege Røsholm)

Les mer

J19 NM: LSK Kvinner kommer på besøk til kvartfinale

telenorcupSøndag 27. september er vi klare for kvartfinale i årets NM J19. Lyn skal da få bryne seg på LSK kvinner sitt J19 lag på Kringsjå kunstgress. Det blir nok et tøft møte mellom to gode lag, og en kamp det er verdt å legge søndagsturen til Kringsjå for å se. Kampstart er kl. 15.00. Været blir bra og kiosken er åpen!

Les mer

J19.1: Kontrollert seier over Skedsmo

thumb kirstineHøsten er i gang, men det er ennå fem runder igjen av årets J19-serie. Lyn hadde noen frafall på grunn av konfirmasjoner og klasseturer, men likevel var det en stort sett godt kontrollert kamp som Lyn-jentene til slutt vant 4-1. Bildet: Kirstine Dahl Sørøy som scorer 4-0 målet i dag.

Les mer

J16: Uavgjort mot serielederen

 

thumb J16-ØHIL-Aug2015Første seriekamp etter ferien og det var et spent Lyn-lag som tok turen til ØHIL sin flotte bane på Hosle. ØHIL topper J16 tabellen med kun seiere så langt. Kunne Lyn stoppe denne imponerende rekken?

Les mer

Dugnad Lyn DNB Jentecup

MaalHelgen 29. og 30. august arrangeres Lyn DNB Jentecup på Kringsjå, dette er årets klubbdugnad for J19. Mer informasjon om oppgaver og vaktlister kommer, men spesielt viktig er det at alle spillere gjør seg klare til å lose over hundre kamper trygt i havn som myndige kampledere!

J16: NM-exit etter ekstraomganger

 

thumb Noor-duellSøndagens 1/8-finale i NM for J16 mellom Lyn og Kolbotn skulle som ventet bli et tett og jevnt oppgjør. Kolbotn kom best i gang og ledet 2-0 til pause. Men lagene hadde hver sin omgang, og da Lyn imponerende nok hentet inn Kolbotn sitt forsprang stod det 2-2 etter 80 minutter, og det var klart for ekstraomganger. I en kamp med små marginer og jevnt spill var det dessverre Kolbotn som denne gangen trakk det lengste strået og vant 3-2 etter en scoring i første ekstraomgang.

Les mer

visma-logodnb-logogmax-logo

otto treider-logobjorknes-logo Nydalen vgs 2

Nemushummel logo11 Egon

A-laget Herrer