Forsideartikler

fre, 1 apr, 2011.
- Cecilie Pedersen klar for Lyn Fotball

Cecilie_pedersenCecilie Pedersen (14.09.1990) er klar for Lyn Fotball sitt 4. divisjonslag etter hektisk aktivitet like før overgangsvinduet stengte ved midtnatt. Det meste av dialogen mellom Lyn og hennes tidligere arbeidsgiver Avaldsnes, har foregått pr. mail og telefon, men sent i går ettermiddag ble Cecilie fløyet til Oslo sammen med daglig leder i Avaldsnes Norvald A. Kaldheim for å ordne de siste detaljene rundt overgangen. Like før midnatt leverte styreleder Odd Karlsrud inn overgangen på kontoret til Norsk Toppfotball.

 


-         
Jeg gleder meg til å spille for Lyn og tror jeg vil utvikle meg til å bli en bedre spiller av å spille og trene med gutter. Jeg har jo gjort dette tidligere i Avaldsnes, og den siste tiden har jeg trent med herrelaget til Avaldsnes pga alt oppstyret rundt overgang osv. Jeg er glad for at alt styret rundt klubbskifte nå har fått en lykkelig slutt, sier Cecilie til Lynfotball.no.

 

Lyn Fotball har lenge hatt et godt samarbeid innad i klubben mellom gutte- og jentesiden, og J19-landslagsspiller Caroline G. Hansen (nå Stabæk), spilte også fast med et av guttelagene i klubben. Det er ikke planer om at Cecilie skal spille for vårt damelag som kjemper om opprykk til 2. divisjon, men man skal ikke se bort fra at hun kan delta i enkelte av toppkampene.

 

-          Vi er glade for å få Cecilie til klubben, og hun er tiltenkt en plass i på vårt A-lag i 4.divisjon, men må prestere på lik linje som de andre spillerne i stallen. For Lyn betyr det uansett økt medieomtale og oppmerksomhet rundt vårt A-lag med en kvinnelig landslagsspiller i stallen. Cecilie blir også den første kvinnelige fotballspilleren som spiller senior fotball med herrer på et så høyt nivå, sier Styreleder Odd Karlsrud

 

Av hensyn til avtalen og enigheten med Avaldsnes, vil ikke Karlsrud gå ut med en konkret overgangssum, men innrømmer at dette ikke hadde vært mulig uten økonomisk støtte fra Øystein Moan og hans Visma.

 

-          Økonomisk er vi glade for at Visma ville være med å bidra til å få selve overgangen i havn, men lønningen av Cecilie må Lyn fotball stå for, og vi har ikke råd til dyre spillere på vårt 4. divisjonslag. Det skal vi heller ikke ha. Det er derfor ikke snakk om direkte lønn for å spille i Lyn, men Cecilie skal bidra som spillerutvikler og trener i ungdomsavdelingen vår, samtidig som hun har fått en administrativ rolle i klubben. Dette er først og fremst knyttet opp mot sponsorvirksomhet og med ansvar for barneturneringene til Lyn Fotball. Totalt snakker vi om en beskjeden årslønn på rundt 250.000,- kroner, så hun blir ikke millionær av å spille i Lyn. Kombinert med lønnen som landslagsspiller, vil det likevel være en lønn man kan leve greit på. Det er altså en liten risiko knyttet opp mot landslagsspill, men dette er en risiko Cecilie ville ta for å få muligheten til å spille for Lyn, sier Karlsrud.

 

-          Håper på støtte fra Bastionen

 

-          Jeg må innrømme at jeg ikke kan så mye om historien til Lyn, men jeg har jo sett dem på tv når de spilte i Tippeligaen. Jeg kjenner også til Bastionen og gleder meg til å spille foran et stort publikum! Selv med landslaget er det sjelden man er over 1000 tilskuere, så publikumshverdagen blir litt annerledes enn i 1. divisjon med Avaldsnes. Jeg er glad for at Lyn har gitt meg denne muligheten, og håper å kunne betale noe tilbake på fotballbanen, og håper på god støtte fra Bastionen.

 

Lyn Fotball ønsker Cecilie velkommen til klubben, og lykke til med årets sesong.

For ytterligere kommentarer:

Odd Karlsrud Tlf: 478 58 000       

Cecilie_pedersen

Cecilie Pedersen er klar for Lyn Fotball. Her i kamp for det Norske landslaget mot Sverige.

SIST OPPDATERT: fre, 1 apr, 2011

visma-logotoptemp-logodnb-logo


gmax-logohaga berg-logobjorknes-logo

meny-logootto treider-logo hummel logo11